Echt middenin de film zitten bij Omniversum

Omniversum schoolreis

In Omniversum zit je pas echt middenin de film. Het koepelscherm is zo groot als een half voetbalveld en loopt rondom het publiek. De grootbeeldfilms nemen je mee op reis naar de mooiste plekken op aarde en brengen je oog in oog met de meest fascinerende dieren op aarde. En dat allemaal zonder uit je stoel te komen!

Vrijwel alle films die Omniversum in het programma heeft, bestaan uit meerdere lagen, waarvan educatie er altijd een is. De films zijn daarom een waardevolle aanvulling op verschillende vakken en thema’s binnen het onderwijs. Bij veel films ontwikkelen wij bovendien in samenwerking met onderwijsexperts bijpassend lesmateriaal.

Even buiten (bereik)
Ga mee op avontuur met Katie in onze nieuwste film Backyard Wilderness. In beslag genomen door social media heeft het meisje nauwelijks oog voor haar omgeving. Langzamerhand ontdekt Katie echter de wonderlijke geheimen van de natuur om haar heen. De film herinnert ons eraan dat Wi-Fi niet de enige belangrijke schakel in het leven is en dat je op doodgewone plekken buitengewone dingen kunt ontdekken. Je hoeft er alleen maar voor naar buiten te lopen! Met een filmbibliotheek van ruim 20 films is er volop keuze. Bovendien bepalen scholen tussen 10.00 en 12.00 uur zelf welke film er draait.

Meer informatie: www.omniversum.nl