Maastricht Underground

Beschrijving organisatie

Welkom bij Maastricht Underground. De verzamelnaam voor alles wat er te doen en te beleven valt bij Fort St. Pieter, Grotten Noord, Grotten Zonneberg, de Kazematten en de ENCI groeve. Beleef Maastricht Underground en stap terug in de tijd, treed het donker tegemoet of laat je fantasie de vrije loop als je de verhalen hoort die Maastricht Underground herbergt.
Voor een regulier bezoek, maar ook voor een programma op maat ben je hier aan het juiste adres. Ook is er speciaal voor kinderen van alles te beleven en regelmatig vinden er spannende, sfeervolle en ludieke evenementen plaats. Kortom, Maastricht Underground biedt een scala aan mogelijkheden met voor ieder wat wils. Maar… Durf en fantasie zijn vereist!

Kids opgelet! Speciaal voor jullie hebben we de mooiste creatieve workshops, de spannendste avonturen- en speltochten en de meest interessante en leuke rondleidingen op een rijtje gezet. Beleef Maastricht Underground en stap terug in de tijd, treed het donker tegemoet of laat je fantasie de vrije loop als je de verhalen hoort die Maastricht Underground herbergt! Zowel met grote als kleine groepen zijn jullie welkom, of je nu komt met je school of je verjaardagsfeestje wilt vieren. Dus kijk snel op deze pagina wat we allemaal voor je in petto hebben!

Voor een compleet aanbod aan groepsactiviteiten in en rondom Maastricht, verwijzen we je graag naar maastrichtgroepen.nl.

CJP
Maastricht Underground is opgenomen binnen de CJP organisatie. Als onderwijsinstelling kun je nu ook heel voordelig danwel voor niets de Underground activiteiten aanbieden door te betalen met de CJP tegoeden.

Adres: 
verschillende locaties
Maastricht