Nieuws

De anatomische les

Kostuums, rekwisieten, persoonlijke objecten en belevenissen onder de veilinghamer

Introdans en Derksen Veilingbedrijf organiseren bijzondere benefietveiling

Hermitage open

De Hermitage Amsterdam lanceert op 25 maart een geefcampagne om geld bijeen te brengen om het museum, dat door de coronacrisis in een moeilijke financiële situatie terecht is gekomen, ook voor de toekomst open te houden.

Airborne Museum Oosterbeek

Hoewel het museum helaas nog geen bezoekers kan ontvangen, wordt er al uitgekeken naar het moment dat de tentoonstelling 'De Connectie' bewonderd kan worden door publiek.

Rosa-Navarro-Bubblegum-

Winnaars fotowedstrijd bekend Winnende portretten van de fotowedstrijd ‘Zie Jezelf Anders’ tentoongesteld in het Frans Hals Museum

Delft - Kruikiuskaart

Op 22 maart lanceert Science Centre Delft in samenwerking met het Hoogheemraadschap van Delfland een Water-wandeltour door Delft.

Wilma met de kat.png

Omdat Museum Arnhem honderd jaar is geworden, trakteert het museum de stad Arnhem op een serie van muurschilderingen.

Museum Valkhof

Museum Het Valkhof krijgt verbouwingsgelden van de Gemeenteraad Nijmegen Museum Het Valkhof kan de toekomst met vertrouwen tegemoet zien. De gemeenteraad van Nijmegen besloot gisteravond om groen licht te geven voor de verbouwing van het museum en de aankoop van het pand.

PRETPAKKET_2020

Op zaterdag 6 maart om 20.00 uur is de familievoorstelling PRETPAKKET eenmalig online te zien. Rechtstreeks vanuit het theater in Nijmegen dansen de dansers van Introdans de huiskamer in. De voorstelling bestaat uit het humoristische werk van de Israëlische choreograaf Inbal Pinto.

Kokkie met moeder

DierenPark Amersfoort heeft afscheid moeten nemen van beer Kokkie. De beer is 26 jaar geworden. “Kokkie had al langere tijd last van ouderdomskwalen, zoals artrose. Ongemakken die vaker bij beren op leeftijd voorkomen”, legt Teamleider Dierverzorging Willem Verdonck uit.

mondriaanhuis-3

Met de online knutselopdrachten van het Mondriaanhuis hoeft niemand zich te vervelen tijdens de voorjaarsvakantie. Ontwerp, bouw en kleur je eigen Mondriaan-droomhuis. Of ga aan de slag met de kleurplaat.