Nieuws

Zuiderzeemuseum

In het Zuiderzeemuseum leer je door te doen en te beleven en gebruik je al je zintuigen.

Marinemuseum

Het Marinemuseum in Den Helder is dé plek waar je de marine echt kunt beleven. Ontdek de marine in interactieve tentoonstellingen en aan boord van onze museumvloot.

Sea Life

Maak een reis langs de Nederlandse rivieren naar de diepe oceanen door 13 gethematiseerde ruimtes. Ontdek bijzondere zeedieren zoals de Humboldt pinguïns en de Aziatische kleinklauw otters.

Plaswijck

Plaswijckpark is het eigenwijze en leuke speelpark voor kinderen. Bij ons is alles aanwezig om er voor te zorgen dat elk kind een te gekke dag beleeft. Leuk voor de kinderen en overzichtelijk voor begeleiders.

Legoland_Build_Test.jpg

Beleef de wonderlijke wereld van het LEGO steentje! Kom bouwen, spelen en leren tussen miljoenen LEGO steentjes en onze verschillende interactieve onderdelen. Bij ons ben je verzekerd van een super leerzame, creatieve en energieke schoolreis!

Het Loo

Op 5 juli opent Paleis Het Loo samen met kinderburgemeester Jolie en wethouder Messerschmidt van de Gemeente Apeldoorn het Juniorpaleis . Daarmee krijgen kinderen van 3 tot 12 jaar en hun begeleiders er een eigen paleis bij.

Bastei

Vier de zomer met een bezoek aan museum De Bastei en combineer dit met een van de fijne buitenactiviteiten.

RMO

Twee workshops en een kindercollege in augustus

Zuiderzeemuseum

Een weekend bol van maritieme activiteiten

Orientalis

Museumpark Orientalis brengt deze zomer het thema ‘ont(-)moeten’ tot leven. Op zaterdag 22 en zondag 23 juli draait het programma om genieten van samenzijn en het ontdekken van nieuwe (oude) smaken.