Nieuws

Schoolkamp, een ervaring die je niet vergeet!

Bij de Paasheuvelgroep houden we van blije gezichten, van lekker samen zijn in een mooie natuurlijke omgeving. Van kleren die vies worden en van avonturen in de natuur. We houden van gezelligheid bij het kampvuur en van échte aandacht voor elkaar.

Op zoek naar een schoolreisje vol avontuur en ontdekking?

Op zoek naar een schoolreisje vol avontuur en ontdekking? WILDLANDS Adventure Zoo Emmen staat garant voor een onvergetelijke ervaring waarbij

Het Land van Jan Klaassen – Een schoolreis vol fantasie!

Ontdek de bestemming voor een onvergetelijke schoolreis. Het kinderpretpark is al 46 jaar de perfecte locatie voor de onderbouw! Ons uitgestrekte buitenspeelpark, binnenspeeltuin,

Op avontuur in het Nationaal Militair Museum

De tijd van schoolreisjes komt eraan! Een dagje Nationaal Militair Museum (NMM) belooft een dag vol avontuur, ontdekking en plezier te worden.

Het Zuiderzeemuseum; meer dan een reis door de tijd

Ontdek het leven van 100 jaar terug! Ga op bezoek bij inwoners van Urk, ruik de visrokerij, eet mee in het huishouden en ga in gesprek met een ambachtsman.

Nieuw in Discovery Centre Scheveningen: Les met LEGO!

Ontdek het plezier van leren met LEGO® stenen! Tijdens de interactieve LEGO Education les worden leerlingen aangemoedigd om de wetenschap

Nieuw: Les bij SEA LIFE in Scheveningen!

Het nieuwe educatieve lesprogramma bij SEA LIFE geeft de leerlingen de kans om te leren over de onderwaterwereld. Beleef een hoop nieuwe ervaringen op verschillende niveaus.

Zuiderzee

Bezoek het binnenmuseum van het Zuiderzeemuseum en dompel je onder in de wereld van water. Vanaf 17 februari opent de tentoonstelling Waterwijs en ontdek je van alles over het watergebruik van toen en nu.

Zuiderzeemuseum

In het Zuiderzeemuseum leer je door te doen en te beleven en gebruik je al je zintuigen.

Marinemuseum

Het Marinemuseum in Den Helder is dé plek waar je de marine echt kunt beleven. Ontdek de marine in interactieve tentoonstellingen en aan boord van onze museumvloot.