De ultieme indoor LEGO® ervaring

Legoland_Build_Test.jpg

Beleef de wonderlijke wereld van het LEGO steentje! Kom bouwen, spelen en leren tussen miljoenen LEGO steentjes en onze verschillende interactieve onderdelen. Bij ons ben je verzekerd van een super leerzame, creatieve en energieke schoolreis!

Bezoek Heartlake City en maak je eigen verhaal. Of bouw fabelachtige fantasiedieren in de Ninjago-zone en kijk je ogen uit in de 4D bioscoop met spannende LEGO® films.  Ervaar alle beroemde gebouwen van Den Haag en Scheveningen in MINILAND® en kijk hoe de stad verandert van dag naar nacht.
Op zoek naar meer snelheid? Op de Bouw & Test zone kunnen kinderen kennismaken met de natuurkunde van voertuigen. Gaat een auto sneller of langzamer met grotere wielen? En wat gebeurt er als je deze zwaarder maakt? Bouw, test en race met je eigen gemaakte voertuigen om dit te ontdekken.

Nieuw: Les met LEGO!
Ontdek het plezier van LEGO Education. We bieden een interessante, interactieve  STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) les aan die de leerlingen aanmoedigt om wetenschap in actie te ontdekken.
De leerlingen zullen experimenteren met krachten en beweging, en welke acties dat met zich meebrengt binnen de samen gebouwde bouwwerken.
Les met LEGO bevordert de kennis van natuurwetenschap door eenvoudige, praktijkgerichte leerervaringen.

Twee schoolreisjes in één: Haal nog meer uit je schoolreis met een combinatiebezoek. Duik na je bezoek aan LEGOLAND Discovery Centre in de indrukwekkende onderwaterwereld van SEA LIFE Scheveningen.