Op avontuur in het Nationaal Militair Museum!

Op avontuur in het Nationaal Militair Museum

De tijd van schoolreisjes komt eraan! Een dagje Nationaal Militair Museum (NMM) belooft een dag vol avontuur, ontdekking en plezier te worden. En, ze steken er nog wat van op ook.

In het NMM kun je je onderdompelen in de wereld van de militaire geschiedenis. Dwalen tussen tanks en voertuigen en je vergapen aan de vliegtuigen aan het plafond of het museum ontdekken met een van de spannende speurtochten. In Xplore spelen kinderen met hun fantasie door zelf in een Chinook te stappen of een duik te nemen in de onderzeeboot.  

Tijd voor actie!
Natuurlijk zijn er ook actieve programma’s: wat dacht je van een professionele bootcamp? Hier kunnen ze hun energie wel kwijt. Een bootcampinstructeur neemt ze mee en laat ze de waarde van discipline en samenwerking ontdekken. Kom maar op met die hindernisbaan! Wie heeft de snelste tijd? Of ga de uitdaging aan met een technische samenwerkingsopdracht: samen een katapult bouwen van hout en touw, hoe spannend is dat?

Natuurlijk is een begeleid programma ook mogelijk, bv een interessante rondleiding. Of neem ze mee naar de ‘Klas van ‘45’, een interactieve belevingstour door het leven van vijf kinderen tijdens de Tweede Wereldoorlog: aangrijpende en waargebeurde verhalen.

Het NMM kijkt ernaar uit jullie binnenkort te verwelkomen voor een onvergetelijk schoolreisje vol ontdekkingen en plezier. Bel voor meer informatie met 085-0036070 of mail naar  reserveringen@nmm.nl. www.nmm.nl.