Attractiepark, Speeltuin

Attractiepark Toverland is afgelopen zomer maar liefst anderhalf keer zo groot geworden! Ontdekken jullie dit jaar tijdens de schoolreis de gloednieuwe themagebieden Port Laguna en Avalon, met o.a. de spectaculaire nieuwe achtbaan Fēnix? Behalve Port Laguna en Avalon vind je in Toverland nog 4 andere betoverende werelden met in totaal 35 attracties en shows. Door het grote aanbod van binnen- én buitenattracties beleven kinderen van uiteenlopende leeftijden er de dag van hun leven.

Toverland is al jarenlang voor veel scholen de vaste bestemming voor hun jaarlijkse schoolreisje. In het schoolreisonderzoek van 2018 werd Toverland beoordeeld met maar liefst een 8,8!

Beleef met de hele klas of school een avontuurlijke schoolreis voor maar € 15,00 per persoon.

Neem voor meer informatie een kijkje op onze website: www.toverland.com/schoolreis 

Waarom Toverland?

Leuk voor alle leeftijden

Veilig, kindvriendelijk en overzichtelijk

Weersonafhankelijk

Picknicken toegestaan

Gratis parkeren voor bussen

Score 8,8 in schoolreisonderzoek 2018

 

Gewoon lekker spelen bij Speelpark Oud Valkeveen

Voor kinderen is het schoolreisje een hoogtepunt van het jaar! Buiten ravotten met hun vriendjes en vriendinnetjes in een groene omgeving. Lekker niks anders doen dan buiten spelen en genieten.

Speelpark Oud Valkeveen ligt in een prachtig, bosrijk natuurgebied tussen Huizen en Naarden. Het park heeft een grote speelweide, een theater, een eigen strand aan het Gooimeer en voor volwassenen voldoende plekken om te genieten van de zon en de natuur.

Over het hele park staan er attracties en speeltoestellen. Je kan botsen in de botsauto’s, hard gaan in de achtbaan, spetteren in de Vallende Schuit, hoog in de lucht gaan in de Zwierezwaai en er zijn nog veel meer spannende attracties en gave speeltoestellen. Speciaal voor de jongste bezoekers van het speelpark is Miniland erbij gekomen.

Om het schoolreisje extra gezellig te maken is er een schoolreis show met Stronkeltje&Fonkeltje. Alle kinderen, maar ook de volwassenen, mogen zingen en dansen in dit spektakel vol dans en muziek.

Deze schoolreis wordt pas #HARDGAAN met jouw klas!

Laat ze lekker een dagje hard gaan in Walibi Holland! We hebben heel veel stoere attracties waar kids vanaf 7 jaar zich helemaal in uit kunnen leven. Laat ze bijvoorbeeld lekker uitwaaien in Super Swing en duizelingwekkende avonturen beleven in  Los Sombreros.

Voor de oudere leerlingen hebben we de echte thrill rides. Laat ze bijvoorbeeld lekker alles van zich af gillen in Goliath, de snelste en hoogste achtbaan van de Benelux! Handen in de lucht terwijl ze binnen 3 sec van 0 naar 90 km per uur gelanceerd worden in Xpress.

Omdat het natuurlijk ook jouw dagje uit is, maken we je het graag zo gemakkelijk mogelijk. We hebben verschillende menuvouchers die je vooraf kan bijboeken en speciaal voor docenten hebben we een koffie refill voucher. Ook helpen we graag met het regelen van busvervoer.