Attractiepark, Speeltuin

Ga mee op avontuur. Een spannend en leerzaam dagje uit!

Beleef de geschiedenis in Archeon. Zwerf door de prehistorie, kom héél dichtbij de Romeinen, ontdek het Romeins Museum en duik in de middeleeuwen. Ontdek in het Romeins museum de echte vondsten uit Zuid-Holland. Dagelijks wordt de dag afgesloten met een spectaculair gladiatorengevecht in de Arena.

 

Ga mee op reis, heel ver terug in de tijd naar het kamp van de jagers-verzamelaars. Hier maken leerlingen kennis met de jagers en ontdekken ze hoe zij leefden. Ze kunnen in een echte boomstamkano varen en genieten op het blotevoetenpad. In de mooie mesohut zien ze hoe het heel vroeger was. Even varen in de boomstamkano, vuur maken en genieten van de verhalen.

Daarna gaan de leerlingen door naar de eerste boeren, de bronstijd, ijzertijd en dan zijn daar: de Romeinen. In het Romeinse stadje staat een badhuis, tempel en Romeinse herberg. In de Arena strijden de gladiatoren voor hun vrijheid en de leerlingen doen mee aan de vele activiteiten zoals: exerceren, Romeinse massage, zwaard lopen, een fibulae maken of de kruidenspeurtocht doen.

Attractiepark Toverland is afgelopen zomer maar liefst anderhalf keer zo groot geworden! Ontdekken jullie dit jaar tijdens de schoolreis de gloednieuwe themagebieden Port Laguna en Avalon, met o.a. de spectaculaire nieuwe achtbaan Fēnix? Behalve Port Laguna en Avalon vind je in Toverland nog 4 andere betoverende werelden met in totaal 35 attracties en shows. Door het grote aanbod van binnen- én buitenattracties beleven kinderen van uiteenlopende leeftijden er de dag van hun leven.

Toverland is al jarenlang voor veel scholen de vaste bestemming voor hun jaarlijkse schoolreisje. In het schoolreisonderzoek van 2018 werd Toverland beoordeeld met maar liefst een 8,8!

Beleef met de hele klas of school een avontuurlijke schoolreis voor maar € 15,00 per persoon.

Neem voor meer informatie een kijkje op onze website: www.toverland.com/schoolreis 

Waarom Toverland?

Leuk voor alle leeftijden

Veilig, kindvriendelijk en overzichtelijk

Weersonafhankelijk

Picknicken toegestaan

Gratis parkeren voor bussen

Score 8,8 in schoolreisonderzoek 2018

 

Wie zei dat een schoolreis saai moet zijn? Kom met de hele klas naar Phantasialand en beleef het ene avontuur na het andere in talloze attracties en shows voor alle leeftijden.

EEN ARRANGEMENT VOL EXTRA'S

 • Gratis entree voor leraren en begeleiders op vertoning van een lerarenkaart of een bewijs van de school.
 • Inclusief Snack Pack in het arrangement voor middelbare scholen.
 • Gratis busparking en gratis entree voor de chauffeur.
 • Ontdek het park gratis tijdens de exclusieve lerarendagen
 • Gratis annulering tot 1 dag voor aankomst
 • Ongebruikte tickets kunnen worden terugbetaald

Zowel voor de kleinste fans als voor de echte adrenalinezoekers, in de Plopsa-parken valt áltijd wat te beleven!

Beleef buitengewoon veel pret in Plopsa Indoor Coevorden.

Stuur je leerlingen op ontdekking in de Wickiebaan waar ze rakelings scheren langs de ruige rotsen of laat hen de ruime buitenzone ontdekken met onder andere de Klimberg.

Of wat dacht je van een trip naar de Belgische Plopsa-parken?

Maak je klaar voor een rit op de gloednieuwe "The Ride to Happiness by Tomorrowland" in Plopsaland De Panne, duik in een magisch avontuur in Plopsaqua De Panne of Landen-Hannuit die met hun Wild River, Stormbad, Buitenbad en spannende glijbanen uren waterpret bieden.

Of ontdek de verrukkelijke combinatie van natuur en avontuur in Plopsa Coo.

De allerkleinsten zijn welkom in Plopsa Indoor Hasselt met maar liefst 25 betoverende attracties!

Een schoolreis naar de Plopsa-parken is niet alleen fun, maar ook heel leerrijk!

Ga naar www.plopsaschools.nl en ontdek welke educatieve projecten beschikbaar zijn in de verschillende parken.

  •       Adres Plopsa Indoor Coevorden: Reindersdijk 57, NL-7751 SH Dalen
 •            Adres Plopsa Coo: Coo 4, B-4970 Stavelot
 •              Adres Plopsaqua & Plopsaland De Panne: De Pannelaan 68, B-8660 De Panne
 •            Adres Plopsaqua Landen-Hannuit : Rue de Landen 187, B-4280 Hannuit
 •              Adres Plopsa Indoor Hasselt: Gouverneur Verwilghensingel 70, B-3500 Hasselt

   

 

 

Gewoon lekker spelen bij Speelpark Oud Valkeveen

Voor kinderen is het schoolreisje een hoogtepunt van het jaar! Buiten ravotten met hun vriendjes en vriendinnetjes in een groene omgeving. Lekker niks anders doen dan buiten spelen en genieten.

Speelpark Oud Valkeveen ligt in een prachtig, bosrijk natuurgebied tussen Huizen en Naarden. Het park heeft een grote speelweide, een theater, een eigen strand aan het Gooimeer en voor volwassenen voldoende plekken om te genieten van de zon en de natuur.

Over het hele park staan er attracties en speeltoestellen. Je kan botsen in de botsauto’s, hard gaan in de achtbaan, spetteren in de Vallende Schuit, hoog in de lucht gaan in de Zwierezwaai en er zijn nog veel meer spannende attracties en gave speeltoestellen. Speciaal voor de jongste bezoekers van het speelpark is Miniland erbij gekomen.

Om het schoolreisje extra gezellig te maken is er een schoolreis show met Stronkeltje&Fonkeltje. Alle kinderen, maar ook de volwassenen, mogen zingen en dansen in dit spektakel vol dans en muziek.

Deze schoolreis wordt pas #HARDGAAN met jouw klas!

Laat ze lekker een dagje hard gaan in Walibi Holland! We hebben heel veel stoere attracties waar kids vanaf 7 jaar zich helemaal in uit kunnen leven. Laat ze bijvoorbeeld lekker uitwaaien in Super Swing en duizelingwekkende avonturen beleven in  Los Sombreros.

Voor de oudere leerlingen hebben we de echte thrill rides. Laat ze bijvoorbeeld lekker alles van zich af gillen in Goliath, de snelste en hoogste achtbaan van de Benelux! Handen in de lucht terwijl ze binnen 3 sec van 0 naar 90 km per uur gelanceerd worden in Xpress.

Omdat het natuurlijk ook jouw dagje uit is, maken we je het graag zo gemakkelijk mogelijk. We hebben verschillende menuvouchers die je vooraf kan bijboeken en speciaal voor docenten hebben we een koffie refill voucher. Ook helpen we graag met het regelen van busvervoer.