Overnachten

Samen dichtbij groen!

Met 42 groepsverblijven, twee campings voor individuele kampeerders en één camping voor groepen faciliteert de Paasheuvelgroep betaalbare overnachtingen door heel Nederland.

De locaties van de Paasheuvelgroep zijn basic, liggen altijd in een natuurlijke omgeving en nodigen uit om je eigen invulling te geven aan recreatie.

Organisatie met sociale historie
Stichting Paasheuvelgroep is het resultaat van de fusie van Stichting Jeugdbuitenverblijven en de Paasheuvelgroep in 2010. Die fusie was destijds een logische stap voor beide partijen gegeven de sociale wortels van de organisaties. De Paasheuvelgroep is in 1922 opgericht vanuit het socialisme met als doelstelling om de stadsjeugd kennis te laten maken met normen, waarden en wat het behelst om samen te werken, alles in een natuurlijke omgeving. Stichting Jeugdbuitenverblijven is opgericht in 1952 om vakantieverblijven aan te bieden voor de lagere schooljeugd, die anders om financiële redenen daartoe niet in staat was.

Betaalbaar & makkelijk georganiseerd
De Paasheuvelgroep streeft er nog steeds naar om groepsovernachtingen en kampeervakanties zo betaalbaar mogelijk te maken voor iedereen. Daarnaast helpen we het organiseren van een groepsovernachting zo gemakkelijk mogelijk maken.

Familiereünie, bruiloft, teambuilden met je collega’s of een uitje met je school of vereniging? Stayokay heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van groepen.

Stayokay vindt dat ieder kind mee moet kunnen op schoolreis. Oók als de ouders de kosten zelf niet kunnen dragen. Daarom vergoedt Stay4all voor deze leerlingen het verblijf.