Nieuw in Discovery Centre Scheveningen: Les met LEGO!

Nieuw in Discovery Centre Scheveningen: Les met LEGO!

Ontdek het plezier van leren met LEGO® stenen! Tijdens de interactieve LEGO Education les worden leerlingen aangemoedigd om de wetenschap in actie te ontdekken. Dit gaat doormiddel van STEAM (Science, Technology, Engineering, Art and Mathematics) educatie.

De leerlingen gaan experimenteren met de gebouwde opdracht. Zij gaan onderzoeken naar de krachten en bewegingen die plaatsvinden. 

Les met LEGO bevordert de kennis van natuurwetenschap door praktijkgerichte leerervaringen.

Bouwen, Spelen & Leren
LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen is de ultieme indoor LEGO® speelplek. Bij ons ben je verzekerd van een super leerzame, creatieve en energieke schoolreis!

Tijdens het bezoek hebben de kinderen de mogelijkheid om samen met hun klasgenoten te bouwen en te spelen met LEGO®. Ook biedt de attractie vele andere interactieve activiteiten waaronder de 4D bioscoop met leuke LEGO® films en een spannende interactieve attractie-rit door een mooie LEGO® stad.

Een van de onderdelen in de attractie is MINILAND®, waar verschillende Haagse highlights zijn nagebouwd in duizenden LEGO® steentjes. Ook zijn er “playmakers” aanwezig die workshops geven en jou meer leren over de bouwwerken in de attractie. 

Twee schoolreisjes in één
Haal nog meer uit je schoolreis met een combinatiebezoek. Duik na je bezoek aan LEGOLAND Discovery Centre in de indrukwekkende onderwaterwereld van SEA LIFE Scheveningen.

LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen
Strandweg 13 K
2586 JK DEN HAAG

www.legolanddiscoverycentre.nl