Op zoek naar een schoolreisje vol avontuur en ontdekking?

Op zoek naar een schoolreisje vol avontuur en ontdekking?

Op zoek naar een schoolreisje vol avontuur en ontdekking? WILDLANDS Adventure Zoo Emmen staat garant voor een onvergetelijke ervaring waarbij educatie en plezier hand in hand gaan!

Start je expeditie in Nortica Hafên, het vernieuwde gebied van WILDLANDS. Dit bruisende gebied heeft een complete metamorfose ondergaan en biedt een betoverende ontmoeting met de nieuwste bewoners, de speelse zeehonden.

Maar het de ontdekkingstocht gaat verder! Verken de Vlindertempel waar honderden kleurrijke vlinders fladderen en wandel tussen de lori's in de jungle. Ontdek de savanne met de safaritruck of vaar met een bootje langs de olifanten. Voor de jonge avonturiers is er Animazia, een overdekt speelparadijs vol klimmogelijkheden en glijbanen, waar ze zelf de aap kunnen uithangen.

En vergeet niet de educatieve kant van deze reis. Onze gepassioneerde dierverzorgers geven dagelijks presentaties waarbij leerlingen alles leren over het leven van verschillende diersoorten, inclusief de zeeleeuwen in het vernieuwde Notica Hafên.

Kortom, WILDLANDS Adventure Zoo Emmen biedt een unieke mix van spanning, plezier en educatie voor een schoolreisje om nooit te vergeten!

www.wildlands.nl