Dieren & Natuur

Voor het basisonderwijs heeft Veldwerk Nederland verschillende trainingen ontwikkeld. We hebben trainingen ontwikkeld over: effectief natuuronderwijs, veldwerkmaterialen, veldwerktechnieken, filosoferen met kinderen en het werken met onze lessen of lespakketten.

We trainen leerkrachten van groep 1 t/m 8 in het uitvoeren en begeleiden van praktisch natuuronderwijs. Interactief onderwijs wordt zo vanzelfsprekend en wij leren u omgaan met materialen en veldwerktechnieken. Een training met het hele team is bijzonder effectief. Wij verzorgen de training dan op uw school. Alle leerkrachten krijgen dezelfde informatie en weten wat de mogelijkheden zijn rondom uw school.

Nieuw: WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Een werelds avontuur!
Vanaf 25 maart 2016 kan het: een wereldexpeditie maken in één dag. In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen reis je samen met je klasgenoten – of beter gezegd expeditiegenoten – door de jungle, het poolgebied en de savanne. Als echte globetrotter ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren, maak je een trucksafari, een arctische 4D-ride en een spannende jungle-boottocht. Je doet onderzoek, delft goud, bezoekt een Dogon-dorp en leert alles over wildlife- en natuurbehoud.

WILDLANDS is een compleet nieuw park waar natuur en avontuur op een overweldigende manier samenkomen. Wandel door de boomtoppen in het tropische oerwoud terwijl je de ringstaartmaki’s en olifanten bespiedt. Vind jezelf ineens terug tussen de zebra's en de leeuwen, sta neus aan neus met ijsberen onder water en ontdek de pinguïns. Zoek naar goud in de zinderende zon of maak een spannende reis boven én onder het ijs in het 4D-onderzoeksvoertuig. Kom op expeditie in de onvergetelijke werelden van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en beleef het avontuur van je leven!

Avontuur voor de allerkleinsten
Klimmen, klauteren en fun. In Animazia is van alles te doen. Het overdekte XL-speelparadijs zit vol verrassingen, zoals een Klimparcours en aquaria met tropische vissen. Voor de allerkleinsten is er de Grote Avonturen Show. Neila en Babu redden met hun Reddersclub dieren in nood. Help ze mee!

Op verzorgde expeditie
Met de klas naar WILDLANDS is niet zomaar een schoolreis: het is een expeditie over de wereld. Actief, leerzaam en leuk! Het entreeticket geeft je toegang tot alle gebieden, shows en attracties in WILDLANDS. Met het Schoolreispakket Avonturier boek je een geheel verzorgde schoolreis, inclusief een spannende ontdekkingstocht en een lekker Proviand menu.