WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Beschrijving organisatie

Op wereldexpeditie in WILDLANDS

Een werelds avontuur!
Een wereldexpeditie maken in één dag; in WILDLANDS kan het! Reis samen met je klasgenoten – of beter gezegd expeditiegenoten – door de jungle, het poolgebied en de savanne. Als echte avonturier ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren, maak je een trucksafari, een arctische 4D-ride en een spannende jungle-boottocht. Je doet onderzoek, graaft naar schatten in het zand, bezoekt een Dogondorp en leert alles over wildlife- en natuurbehoud. Kom op expeditie in de onvergetelijke werelden van WILDLANDS en beleef het avontuur van je leven!

Nieuwste attractie Tweestryd
In Serenga stap je in Tweestryd, onze nieuwste attractie. In deze achtbaan voor jong en oud strijden de leerlingen tegen elkaar voor het goede doel tijdens een duizelingwekkende race door een oude mijn. Tweestryd is namelijk een family duel coaster, waar je in twee banen naast elkaar racet. Dat mogen de leerlingen niet missen!

Avontuur voor de allerkleinsten
Klimmen, klauteren en fun. In Animazia is van alles te doen. Het overdekte XL-speelparadijs zit vol verrassingen, zoals een Klimparcours en aquaria met tropische vissen.

Expeditie over de wereld
Met de klas naar WILDLANDS is niet zomaar een schoolreis: het is een expeditie over de wereld. Actief, leerzaam en leuk! Het entreeticket geeft je toegang tot alle gebieden, shows en attracties in WILDLANDS. Daarnaast is het mogelijk om extra activiteiten te boeken zoals een ontdekkingstocht of een expeditie achter de schermen (nieuw!). Bezoek unieke plekken en krijg informatie over dierverzorging, training en fokprogramma’s. Neem bijvoorbeeld een kijkje in de olifantenstal, bij een zeeleeuwentraining of in de vlinderkweekruimte.

Foto's en digitale brochures

Op schoolreis in WILDLANDS (Youtube)

Adres: 
Raadhuisplein 99
7811 AP
Emmen

Contact:

E-mailadres:
Website: