Het Land van Jan Klaassen – Een schoolreis vol fantasie!

Het Land van Jan Klaassen – Een schoolreis vol fantasie!

Ontdek de bestemming voor een onvergetelijke schoolreis. Het kinderpretpark is al 46 jaar de perfecte locatie voor de onderbouw! Ons uitgestrekte buitenspeelpark, binnenspeeltuin, poppentheater en waterspeeltuin bieden een overvloed aan avontuur. Dit is de plek waar kinderen vrij spelen zodat niet alleen de sociaal-emotionele, maar ook de cognitieve, creatieve en motorische ontwikkeling van het kind wordt gestimuleerd.  

Nieuw speeltoestel in de buitenspeeltuin
De buitenspeeltuin krijgt een flinke make-over! Op het middenveld komt een nieuwe ‘eye-catcher’. Met een afmeting van 9 bij 14 meter staat dit garant voor genoeg speelplezier. Het speeltoestel bestaat uit drie houten gethematiseerde torens. De torens zijn voorzien van loopbrug, tunnelnet en glijbanen.

Poppentheater & buitenspeelpark
Ontmoet Jan Klaasen en Katrijn in een spannend poppenkastverhaal, waarbij iedereen interactief kan meedoen. Stap vervolgens in de schoenen van een avonturier en ga op reis door de thematische gebieden, waaronder piraten, cowboys, en indianen. De stoere kinderen kunnen de uitdaging aangaan op de 40 meter lange turboglijbaan.

Binnenspeeltuin & waterspeeltuin
Bij minder weer biedt onze binnenspeeltuin een overdekte oase waar kinderen kunnen klimmen, klauteren, glijden en springen op het springkussen. Met warm weer, kunnen de kleintjes zich verfrissen en vermaken in de waterspeeltuin.

Volledig verzorgd schoolreisje
Het Land van Jan Klaassen biedt diverse mogelijkheden om je schoolreis uit te breiden: 

  • Smulpakket Jan Klaassen: patat, kabouterlimonade & ijs;
  • Smulpakket Katrijn: patat, knakworst, kabouterlimonade & ijs;
  • Onbeperkt limonade. 

Kom en beleef samen met ons een schoolreis vol fantasie!

www.janklaassen.nl