Geschiedenis komt tot leven in het Nationaal Militair Museum

Nationaal Militair Museum

In het Nationaal Militair Museum komt geschiedenis tot leven. Of het nu gaat om een rondleiding op maat, een verhaal van een militair of een bezoek aan de indrukwekkende ‘Klas van ‘45’. Er is genoeg te zien in het museum. Van 3000 jaar oude speerpunten tot een moderne F-16 straaljager. Er hangen maar liefst 19 vliegtuigen aan het plafond. Een dagje NMM is een dag vol beleving.

De Klas van ’45 Xperience
In de ‘Klas van ‘45’ worden uw leerlingen meegenomen in de levens van vijf kinderen uit de Tweede Wereldoorlog. De verhalen zijn aangrijpend, leerzaam en waargebeurd. De ‘Klas van ’45’ is geschikt voor leerlingen uit groep 7 en 8.

Xplore
Hier gaan kinderen zelf op ontdekkingsreis. Zo maken ze kennis met de wereld van de krijgsmacht op een avontuurlijke manier. Ze kunnen vliegen in een Chinook, duiken in een onderzeeboot of tactische games spelen waarbij samenwerken super belangrijk is. Er is volop ruimte om te klimmen en te klauteren.

Lekker actief bezig zijn
Buiten leven de kinderen zich uit op de Hiba (hindernisbaan). Wie heeft de snelste tijd? Wil je het echt professioneel aanpakken: boek dan een bootcamp.

Wij helpen je om een programma op maat samen te stellen. Neem contact op met onze afdeling reserveringen via reserveringen@nmm.nl of bel naar 085-0036070.

Meer informatie vind je op de website nmm.nl/onderwijs.