Kerst of nieuwjaar vieren met je collega's?

Toverland

Toon uw waardering met een feestelijke kerstborrel..

Geurige glühwein, spannende attractries en heerlijke hapjes. Laat de waardering voor uw medewerkers blijken met een magische kerstborrel bij Toverland. Helemaal bovenin Wunderwald bevindt zich de Wunderbar. Een evenementenlocatie met de charme van een Oostenrijks chalet; perfect voor een betoverende kerstborrel. De Wunderbar is een verhoogde indoorlocatie met uitzicht op verrassende attracties. Voor 70 tot 300 personen.

Ontdek de mogelijkheden >

..of organiseer een kerstmarkt!

Onze kerstmarkt wordt in samenwerking met Makro Kerstpakketten georganiseerd. Onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes shoppen uw medewerkers hun eigen kerstpakket bij elkaar. Bent u met minder dan 350 personen? Denk dan aan onze betoverende inschrijfavond op 14 december waar ieder klein of middelgroot bedrijf aan kan deelnemen. Bent u met meer personen? Dan organiseren we voor u een exclusieve kerstmarkt.

Ontdek de mogelijkheden >

Magische Medina, een bijzondere locatie voor uw eindejaarsfeest

In de Magische Medina stapt u in het levendige centrum van een oude Arabische stad. Een beschutte en geborgen oase die wordt omringd door een karakteristieke stadsmuur. Dit biedt genegenheid aan groepen van variërende groottes. De Magische Medina is een unieke locatie voor verschillende evenementen gedurende de hele dag én avond! De aangewezen plek om te genieten van een gezellig samenzijn. Voor 75 tot 800 personen.