Nieuw: Les bij SEA LIFE in Scheveningen!

Nieuw: Les bij SEA LIFE in Scheveningen!

Het nieuwe educatieve lesprogramma bij SEA LIFE geeft de leerlingen de kans om te leren over de onderwaterwereld. Beleef een hoop nieuwe ervaringen op verschillende niveaus. Ze leren over de verschillende bewoners van de oceaan en hoe we hun leefgebied kunnen beschermen. Het programma is ontworpen om de leerlingen bewuster te maken van de natuur om er zo verstandiger mee om te gaan.

De onderwaterwereld is dichterbij dan je denkt!
SEA LIFE Scheveningen heeft meer dan 4000 dieren in ruim 45 aquaria! Ontmoet de otters, de roggen, de zeepaardjes, pinguïns en nog veel meer.

Op de bodem van de zee
In SEA LIFE maak je een reis van de Nederlandse wateren naar de diepe oceanen met ook prachtige koralen. Loop door de onderwatertunnel omringd door 180.000 liter water en zie de zeedieren vlak boven jouw hoofd zwemmen.

Voelpoel
Onderwaterdieren van heel dichtbij meemaken? Bij de interactieve voelpoel van SEA LIFE kan dit! Onder begeleiding van een medewerker kan je de anemonen van wel heel dichtbij zien. Heel voorzichtig kan je ze ook aanraken om hun tentakeltjes te voelen.

Twee schoolreisjes in één
Haal nog meer uit je schoolreis met een combinatiebezoek. Duik na je bezoek aan SEA LIFE in de wereld van het LEGOLAND® Discovery Centre. Ervaar hoe leerzaam LEGO® kan zijn. Ontdek de verschillende interactieve elementen die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen van 3 tot en met 10 jaar, met daarnaast heel veel LEGO® bouw & speel zones.

SEA LIFE Scheveningen
Strandweg 13
2586 JK DEN HAAG

www.sealife.nl