Plaswijckpark, ravotten totdat je erbij neervalt!

Plaswijck

Plaswijckpark is het eigenwijze en leuke speelpark voor kinderen. Bij ons is alles aanwezig om er voor te zorgen dat elk kind een te gekke dag beleeft. Leuk voor de kinderen en overzichtelijk voor begeleiders.

In Plaswijckpark kun je heerlijk in de buitenlucht ravotten. Neem de Havenspeeltuin: een kinderbad met een grote waterglijbaan en héél véél sproeiers. Durf jij onder de grote emmer te staan wanneer hij gevuld is met water en omkiept? Je wordt er gegarandeerd zeiknat! Ook kun je je vaartechnieken testen op de Vlottenvaart! Of lekker spetteren en spelen met modder in de Avonturenbeek. Klim en klauter een weg door het park, race als een dolle wegpiraat door de Verkeerstuin en sla een balletje bij de Golven.

Is het niet zulk lekker weer dan kun je binnen los gaan in het Huis in de Heuvel. Deze binnenspeeltuin is zo groot als 3 tennisvelden bij elkaar. Schiet met schuimballen, spring op de bedden, hol, klauter en kruip door een wirwar van geheime tunnels en gangen! 

Van al dat ravotten moet je ook wel even bijkomen. Vaar een rondje mee met de rondvaartboot en ga op ontdekkingstocht bij de dieren. Daar is het een echte beestenboel. Dat hoor je, dat zie je en dat ruik je! 

Wil jouw klas een dagje echt ravotten? Boek dan nu je schoolreis bij Plaswijckpark. Check onze website voor meer informatie en reserveer direct.