Sea Life: Neem een duik in de onderwaterwereld!

Sea Life

Maak een reis langs de Nederlandse rivieren naar de diepe oceanen door 13 gethematiseerde ruimtes. Ontdek bijzondere zeedieren zoals de Humboldt pinguïns en de Aziatische kleinklauw otters. Ervaar leuke interactieve onderdelen zoals de voelpoel, interactieve zandbak en een leerzame speurtocht.

Nieuw: Het nieuwe educatieve programma bij SEA LIFE geeft de leerlingen, op hun niveau, een hoop nieuwe ervaringen. Ze leren over verschillende bewoners van de oceaan en hoe we hun leefgebied kunnen beschermen. Het programma is ontworpen om de leerlingen bewuster te maken van de natuur om er zo verstandiger mee om te gaan.

Twee schoolreisjes in één: Haal nog meer uit je schoolreis met een combinatiebezoek. Duik na je bezoek aan SEA LIFE in de wereld van het LEGOLAND® Discovery Centre. Ervaar hoe leerzaam LEGO® kan zijn. Ontdek de verschillende interactieve elementen die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen van 3 tot en met 10 jaar, met daarnaast heel veel LEGO® bouw & speel zones. 

Wil jij je schoolreisje extra bijzonder maken? Wat dacht je van een strandwandeling waar je meer te weten komt over het “jutten” of een voerpresentatie? We denken graag met jullie mee om eventuele thema’s uit te werken tijdens het bezoek. Stuur een verzoek naar info@sealife.nl voor meer informatie over een schoolreisje op maat.