Ouwehands Dierenpark Rhenen

Beschrijving organisatie

Zoo avontuurlijk!
Sta neus aan neus met de ijsberen, bespied de unieke witte leeuwen vanuit een spannende uitkijkpost en wandel door Het Berenbos waar bruine beren en wolven samen leven. Loop onder de slingerende orang oetans door, ga op avontuur met Bamboo Bill, bezoek de spectaculaire zeeleeuwenshow ‘Elements’ of hang zelf de beest uit in RavotAapia - Europa’s grootste overdekte speeljungle.

NIEUW: Gorilla Adventure
Slinger door de reusachtige kloof, daal af in de oude mijnschacht diep onder de grond en beleef een spannend avontuur tussen de gorilla’s. Ontmoet in het grootste gorilla-avontuur van Europa op 10 meter hoogte deze indrukwekkende mensapen… Durf jij het aan?

Schoolreispakketten

De avontuurlijke Doetocht leert kinderen spelenderwijs van alles over het Dierenrijk. De Doetocht leidt kinderen naar verschillende plaatsen in het park waar medewerkers staan met een grote verzameling schedels, dierenhuiden en ander educatief materiaal. Of kies voor een educatieve rondleiding door het dierenpark onder begeleiding van professionele gidsen!

Prijzen 2014/2015
Schoolreispakket           € 8,50*
Doetochtpakket             € 9,50
Rondleidingpakket       € 10,95

Smulpakket                   € 2,95
IJsje                               € 0,75

De genoemde prijzen zijn geldig t/m 29 maart 2015. Voor het voortgezet onderwijs wordt een meerprijs doorberekend.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ouwehands Dierenpark, via telefoonnummer 0317 650 200 of per e-mail sales@ouwehand.nl.

 

Adres: 
Grebbeweg 111
3911 AV
Rhenen

Contact: