Walter Hamers nieuwe bestuurder Museumpark Orientalis

Walter Hamers 1.jpg
Per 1 juli a.s. treedt Walter Hamers aan als nieuwe bestuurder van Museumpark Orientalis. Hamers is bestuurder van woningcorporatie Talis en is een bekende naam in het regionale netwerk. Hij is tevens bestuursvoorzitter van stichting ACBN / Vierdaagsefeesten en vervult deze functie tot 1 oktober 2020. Hij is lid van de raad van advies van RvN@, beweging ter versterking van innovatiekracht in de regio. Daarnaast maakt hij deel uit van de Sustainability Board Nijmegen. Met de benoeming van Walter Hamers completeert de Raad van Toezicht de top van de museumorganisatie nadat op 1 juni jl. Hans Jansen als directeur aantrad.
Hanneke Berben, voorzitter Raad van Toezicht: “Met de benoeming van Walter Hamers zijn wij zeer ingenomen. Hij is een waardengedreven bestuurder die werkt met hart en ziel. Wij hebben het volste vertrouwen dat Walter Hamers samen met de directeur en de medewerkers vorm gaat geven aan een mooie toekomst voor het Museumpark Orientalis.”
Walter Hamers: “Cultuur brengt kleur aan het leven. Ik vind dat iedereen dat moet kunnen beleven in dit landschapspark met deze unieke combinatie van gebouwen en verhalen. Het Toekomstplan overtuigde me.”