Zuidelijke editie van de Vakantiebeurs Bijzondere Reizen BREDA

Beurs Bijzondere Reizen Breda

Komend weekend zaterdag 1 en zondag 2 februari vindt in DE GROTE KERK in BREDA de zuidelijke editie plaats van de 'Vakantiebeurs Bijzondere Reizen'!. De norm op deze beurs is'avontuur en ontdekking': focus in plaats van verstrooiing. 100 specialisten geven hiervan detailvoorbeelden en zijn zelf live aanwezig. Dit directe contact tussen publiek en specialist maakt de beurs bijzonder.Er zijn geen toeristische infostands. Oeganda lijkt de grote uitschieter dit jaar met als tweede Georgie ongetwijfeld mede gestimuleerd door "wie is de mol". De Vakantiebeurs bijzondere reizen concentreert zich op maatwerk reizen, als  contrast tot traditionele pakketreizen ( hotel plus vlucht). Op de homepage goed uitgelegd: https://www.beursbijzonderereizenbreda.nl

TWEE voor EEN 

Graag willen we iedereen dit jaar in de gelegenheid stellen de beurs in Breda te bezoeken en geven daarom een gratis Combi entreebewijs cadeau.

Kortom:

Bent u met twee of meer dan kunt u via deze link een gratis Combi entreebiljet downloaden en heeft u toegang tot deze bijzondere beurs.

Hierbij de link voor het downloaden : https://www.beursbijzonderereizenbreda.nl/download/gratisticket/verkeersbureau

Breda verandert volgend weekend in een stad waar het plezier in reizen weer centraal staat en consumptiedwang en vliegschaamte even niet de boventoon voeren.